ΣΤΕΓΝΩΜΑ – ΑΠΛΩΜΑ

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Στο καθαριστήριο χαλιών ΑΛΦΑ ΕΞΠΡΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε χαλί είναι ξεχωριστό. Για τον λόγο αυτόν, ανάλογα με την ποιότητα του και τον τύπο του ακολουθούμε εξειδικευμένα βήματα προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον σωστότερο τρόπο το στέγνωμα και η φροντίδα του.

Στο στάδιο αυτό λοιπόν, τα χαλιά σας θα στεγνώσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, αφαιρώντας όλη την υγρασία σε όλο το βάθος των υλικών τους.

Για το μέγιστο καλύτερο αποτέλεσμα ακολουθούμε τα εξής βήματα:

Επιθεώρηση: Ένας τεχνικός θα επιθεωρήσει το χαλί για να προσδιορίσει την κατάστασή του και να αναγνωρίσει οποιαδήποτε σημεία ή λεκέδες που απαιτούν ειδική προσοχή.

Προ-επεξεργασία: Ο τεχνικός μας θα εφαρμόσει μια προ-επεξεργασία για να απομακρύνει την επίμονη βρωμιά ή τους λεκέδες.

Διέγερση: Ο τεχνικός θα χρησιμοποιήσει μια εξειδικευμένη μηχανή για να διεγείρει τις ίνες του χαλιού.

Στέγνωμα: Οι έντονοι λεκέδες του χαλιού, υπόκεινται σε διαδικασία στεγνώματος για ένα χρονικό διάστημα, ελεγχόμενο από τον ειδικό τεχνικό.

Σκούπισμα με ειδικά μηχανήματα: Μόλις οι επίμονοι λεκέδες στεγνώσουν, ο τεχνικός μας θα χρησιμοποιήσει μια ειδική ηλεκτρική σκούπα για να τα ανασηκώσει και να τα αφαιρέσει από τις ίνες του χαλιού.

Συνολικά, το ΣΤΕΓΝΩΜΑ-ΑΠΛΩΜΑ είναι μια τεχνική καθαρισμού χαμηλής υγρασίας που είναι λιγότερο επεμβατική από τις παραδοσιακές μεθόδους καθαρισμού με ατμό. Συχνά προτιμάται για εμπορικές εγκαταστάσεις, καθώς επιτρέπει γρήγορους χρόνους στέγνωσης και ελάχιστη διαταραχή στις επιχειρησιακές δραστηριότητες.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Τι τύπο χαλιών έχετε; *
Select an option
Τί είδους υπηρεσίες χρειάζεστε; *
Select an option
Για πόσα χαλιά θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας; *
Fill out this field
Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο *
Fill out this field
Fill out this field