ΠΛΥΣΙΜΟ

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Στα ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ ΕΞΠΡΕΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” εφαρμόζουμε ανάλογα με την περίπτωση είτε στεγνό – ξηρό καθαρισμό είτε τον υγρό καθαρισμό. Το βασικό μας μέλημα είναι να επιτυγχάνεται η σταθεροποίηση χρωμάτων των χαλιών σας παρέχοντας σας υψηλής ποιότητα αποτελέσματα.

Οι μέθοδοι που ακολουθούμε, αναλόγως το είδος του χαλιού, εξασφαλίζουν την απαλλαγή από ακάρεα και δυσοσμίες.

Ο στεγνός καθαρισμός
Ο στεγνός καθαρισμός αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη λύση για την περιποίηση των ευαίσθητων χειροποίητων χαλιών σας (μεταξωτά και κλασσικά χειροποίητα χαλιά).

Με το σύστημα στεγνού καθαρισμού μπορούμε να καθαρίσουμε οποιοδήποτε χειροποίητο χαλί επαναφέροντας την αρχική του λάμψη όπως είναι τα Hatchou, China-Silk, Farahan,Gabbeh, Sarouk-Silk, Habibian-Kashmir, Silk, Naim, ZiglerAnimal, Ghom-Silk, Tabriz, Esfahan,Yamut ή Tufted ινδικής κατασκευής.

Ο υγρός καθαρισμός
Το πλύσιμο των χαλιών σας γίνεται από τελευταίας γενιάς πλυντήρια με ουδέτερα σε PH υποαλλεργικά, επώνυμα και φιλικά προς το περιβάλλον βιοδιασπώμενα απορρυπαντικά – με αυτό τον τρόπο εγγυούμαστε ότι τα χαλιά σας θα βρουν την παλιά χρωματική τους φωτεινότητα έχοντας έντονα την αίσθηση της φρεσκάδας και καθαριότητας.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Τι τύπο χαλιών έχετε; *
Select an option
Τί είδους υπηρεσίες χρειάζεστε; *
Select an option
Για πόσα χαλιά θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας; *
Fill out this field
Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο *
Fill out this field
Fill out this field