ΠΑΡΑΛΑΒΗ – ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών

Στα ταπητοκαθαριστήρια ΑΛΦΑ ΕΞΠΡΕΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” αναλαμβάνουμε την παραλαβή – παράδοση των χαλιών σας χωρίς προκαταβολή και χωρίς καμία επιβάρυνση, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, εντός πέντε ημερών.

Την προηγούμενη ημέρα του προκαθορισμένου ραντεβού επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας και ενημερώνεστε για την εκτιμώμενη ώρα που θα βρισκόμαστε στο χώρο σας για την παραλαβή των χαλιών.

Το προσωπικό της εταιρείας μας παραλαμβάνει τα χαλιά από εσάς, με τα ιδιόκτητα κλειστού τύπου φορτηγά που διαθέτει η επιχείρηση μας, όπου και τα τοποθετεί, προσδίδοντας τους μάλιστα έναν μοναδικό αριθμό(κωδικοποίηση χαλιών). Κάθε ένα χαλί επομένως έχει το δικό του μοναδικό αριθμό και με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ποτέ καμία πιθανότητα να μπερδευτούν τα χαλιά μεταξύ τους.

Φεύγοντας από τον χώρο σας οι υπάλληλοι του καθαριστηρίου χαλιών σας αφήνουν το δελτίο παραλαβής στο οποίο αναγράφονται όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία των χαλιών που δώσατε προς καθαρισμό, φύλαξη ή και επισκευή. Κατόπιν τα χαλιά σας μεταφέρονται στο καθαριστήριο χαλιών μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, η φύλαξη και ενδεχομένως η επισκευή / επιδιόρθωση των μηχανοποίητων, χειροποίητων χαλιών, μοκετών και οποιουδήποτε άλλου είδους χαλιού που υπάρχει στην αγορά.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Fill out this field
Please enter a valid email address.
Τι τύπο χαλιών έχετε; *
Select an option
Τί είδους υπηρεσίες χρειάζεστε; *
Select an option
Για πόσα χαλιά θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μας; *
Fill out this field
Συμπληρώστε το κινητό σας τηλέφωνο *
Fill out this field
Fill out this field